De echte Japanse grill

Konro Grill

Wil je gebruik maken van de enige echte Japanse grill, dan is een Konro Grill de grill die je moet hebben. De grill wordt namelijk met de hand gemaakt, daardoor krijg je er een ongeëvenaarde ervaring mee. Te beginnen met het materiaal waarvan de grill is gemaakt, klei die bestand is tegen temperaturen van meer dan 1000 graden. De roosters zijn ideaal om je eten op te bereiden, omdat het materiaal de warme vasthoud kun je met de Japanse Grill uitstekend het eten garen. 

Grillen op de grill

Met de Konro Grill kun je zoals gezegd uitstekend grillen, mede door het feit dat het vlees maar een aantal cm boven het houtskool wordt geplaatst. Het sap van het vlees druppelt op de houtskool en zal snel verdampen, doordat de damp in het vlees trekt heb je een perfecte rooksmaak aan je vlees. Natuurlijk heb je wel een speciale houtskool nodig om de perfecte ervaring te beleven, namelijk Binchotan houtskool. Deze unieke houtskool wordt gefabriceerd in het westen van Japan.

Konro Grill

Unieke ervaring met de Grill

Ga je met de Konro Grill grillen dan heb je door de unieke houtskool soort al een speciale ervaring, omdat de houtskool erg hard is wordt het veel heter en doe je er ook veel langer mee. Niet voor niets wordt de houtskool de meest exclusieve houtskool ter wereld genoemd, het proces duurt namelijk weken en er worden geen grote aantallen geproduceerd. Maar in de webshop van firestation.nl kun je een uitstekende variant kopen van deze houtskool, voordeliger maar met dezelfde eigenschappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *