De leukste uitjes met IJssel Events

Vrijgezellenfeest Kampen

Heb je de gezellige activiteiten of evenementen gemist tijdens de Coronacrisis? Sinds dat er nu weer meer mogelijk is kunnen wij deze diensten weer aanbieden in omgeving Kampen en Zwolle. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de tarieven of voor meer informatie. Klik hier!

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest in Kampen is iets speciaals: dit is vaak het laatste feest wat er gegeven gaat worden voordat je gaat trouwen. Ook is dit het laatste feest waarbij je niets hoeft te overleggen met je partner. Genoeg redenen om dit groots te vieren. Hoe kan dit nou beter dan met je beste vrienden tijdens het uitvoeren van een spelelement?

Team & Bedrijfsuitjes

Een team of bedrijf is niks zonder teambuilding! Hoe kan je dit nou beter krijgen dan door een spel te spelen met de gehele groep? Denk hierbij aan het Ik hou van Holland spel, als je liever een moordzaak oplost kan dit ook met het GPS Moordspel! Mocht een Escaperoom meer iets voor je zijn of het kraken van een code? Dan kan dit natuurlijk ook. Voor de sportievelingen is er een plaats waar je kan boogschieten.

Familie-uitjes

De uitjes die ik zojuist heb genoemd zijn natuurlijk leuk voor in teamverband, maar ook erg leuk om samen met je familie te ondernemen! Probeer hoger te scoren dan je familie en geniet van een leuke dag met elkaar! Na zo’n uitje heb je natuurlijk trek. Ook hier is aan gedacht: wij verzorgen graag, borrel of het diner voor jullie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *