Een lekker muesli ontbijt

muesli

Muesli is al jaren niet meer weg te denken uit de supermarkt. Muesli wordt gemaakt van (volkoren) granen, vaak zitten hierbij ook gedroogd fruit en noten. Tegenwoordig heb je veel variatie, zo worden er ook wel stukjes chocolade of andere producten toegevoegd. Sommige toegevoegde producten klinken te lekker om waar te zijn. Bestaat zoiets als een gezonde muesli

gezonde muesli

Is muesli goed voor je?

Jazeker, muesli is een goede optie als je wilt gaan voor een goed en gezond ontbijt. In muesli zitten veel voedingsstoffen die goed voor je zijn zoals: vitamines, vezels en koolhydraten. De koolhydraten in de muesli geven je energie, de vitamines houden je fit en de vezels bevorderen de stoelgang. Naast de redenen eerder genoemd geeft muesli je ook een verzadigd gevoel. Dit betekent dat je sneller vol zit wat weer wat snackmomentjes voorkomt tussen het ontbijt en de lunch.

Wat voor muesli moet je kiezen?

Als je overgaat op muesli eten voor het ontbijt wil je natuurlijk goede muesli die ook gezond is. Wil je weten of je goede muesli hebt kijk dan naar de informatie op de verpakking. Met name de hoeveelheid suikers die hierin zijn verwerkt. Een gezonde muesli bevat weinig suiker. Muesli die stukjes gedroogd fruit erin hebben zitten behoort tot de gezonde muesli. Net zoals muesli met noten, pitten en zaden. Helaas voor de chocolade-fans, deze muesli behoort niet tot de gezonde keuzes. Benieuwd welke muesli wel tot de gezonde muesli’s behoren? Bekijk dan de website en ga voor het tasty pakket. Hierin zitten 4 porties van 45 gram. Makkelijk en snel bezorgd en gewoon door de brievenbus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *