Lekkerste Dadels

Je kunt dadels op verschillende manieren serveren. Ze zijn bijvoorbeeld lekker met walnoten en kruidenkaas. Daarnaast kan je ze ook in een salade doen, waardoor de salade ook een zoete twist eraan heeft. Wil jij lekkere Al Ajwa Ajwa dadels kopen? Dit kan tegenwoordig op internet. Dadels staan bekend als een van de meest zoete fruitsoorten. Daarbij zijn dadels heel gezond en bevatten zij waardevolle vitamines.  Wat weten we over dadels eigenlijk?  Een leuk weetje is dat de Medjoul dadels oorspronkelijk uit Marokko komen. Deze dadel werd in 1927 geïntroduceerd in Amerika. Daarnaast worden dadelpitten gebruikt in zeep en make-up. 

Medina Dadels

Is de dadel nou echt zo gezond? 

In Dadels zitten 67 calorie. Dit is best wel veel voor zo een klein ding, dus als je wilt afvallen zal je ze met mate moeten eten. Wel kan een dadel helpen als je wilt bulken in de gym. Gezondheidsvoordelen van dadels zijn dat ze  boordevol aan vitamines bevatten zoals vitamine B6, magnesium en kalium. Vitamine B6 zorgt ervoor dat je hersenen beter werken, waardoor je informatie sneller tot je kunt opnemen. Ook zorgt een dadel voor een gezonde zwangerschap. Uit onderzoek is gebleken dat dadels positieve effecten heeft op de zwangerschap en tijdens de bevalling. 

Op de site kan je verschillende soorten Al Ajwa dadels kopen. Hierbij kan je denken aan Anbar dadels, chocolade dadels en Majdoul dadels. Wat weten we over dadels eigenlijk? Een leuk weetje is dat de Arabische Emiraten 199 verschillende soorten dadelbomen bezitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *