Leren placemat

mat

Leren placemats: nuttige aanvulling voor op de keukentafel

Of je in het dagelijks leven nu een tafelkleed op je eettafel gebruikt of niet, het is altijd handig om ook een paar placemats in huis te hebben. Mocht je net voornemens zijn een of enkele placemats te gaan kopen, weet dan dat een leren placemat in het bijzonder een warme aanbeveling verdient. Leer is namelijk een natuurlijk product dat een fraaie en stoere uitstraling heeft. Daarbij worden leren placemats meestal met de hand gemaakt. Je bent dan ook verzekerd van placemats van topkwaliteit. Normaal gesproken kun je deze jarenlang elke dag gebruiken zonder dat ze er snel minder mooi uit gaan zien. Placemats van leer kunnen bovendien in verschillende kleurmotieven verschijnen. Er zit dus ongetwijfeld wel iets bij dat past bij de al aanwezige kleuren rond je eethoek.

leren placemat

Waarom placemats gebruiken?

Om de volgende redenen is het zinvol om een aantal placemats in bezit te hebben en deze ook daadwerkelijk te gebruiken:

  • Ongeacht of je een tafelkleed gebruikt; een placemat geeft je eethoek in het algemeen en je eettafel in het bijzonder extra cachet.
  • Door je bord en je bestek op een placemat te plaatsen bescherm je de tafel tegen krassen en andere beschadigingen.
  • Mocht je tijdens het eten en drinken eens knoeien, dan zorgt je placemat ervoor dat je tafel en/of je tafelkleed niet vuil worden. Een leren placemat is bovendien erg makkelijk weer schoon te krijgen. Meestal lukt dit door gewoon even met een vochtige doek eroverheen te boenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *