Miraval rose

Voor een avond diner of gewoon een avond relaxen komt een fles wijn wel heel goed van pas. Maar dan wel wijn met de beste kwaliteit. Wat dacht je van Château Miraval Rose wijn?

Wat is Miraval rose?

Château Miraval staat in de top 100 beste wijn ter wereld en de naam is te danken aan Brad Pitt en Angelina Jolie. Daarnaast hebben wereldbekende wijnmakers, de familie Perrin , ook een grote rol gespeeld. Zij hebben de leiding wat betreft het produceren van Château Miraval, terwijl Angelina en Brad voor alle bekijks zorgen. De wijn op zichzelf heeft een zalmroze kleur met een smaak van rood fruit en bloemen.

Château Miraval Provence Rosé Methusalem

Deze wijn is gemaakt van de druiven cinsault, grenache, syrah en rolle. Het is een droge wijn met een frisse, rood fruitige smaak. Deze wijn is heel geschikt wanneer je besluit om te gaan borrelen met vrienden of een beach-party gaat houden. Maar je kunt het ook gewoon alledaags gebruiken.

Champagne Fleur de Miraval Rose

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben in samenwerking met de familie Péters de overheerlijke Champagne Fleur de Miraval Rose gecreëerd. Deze champagne is gemaakt van de druiven chardonnay en pinot noir. Het heeft een droge, minerale en fruitige smaak.

Château Miraval Blanc Côtes de Provence

Deze aromatische witte wijn is gemaakt van de druif Rolle. De wijn is droog en heeft een heerlijke fris, fruitige smaak. De balans tussen de mineraliteit, zuren en fruit maakt dat deze wijn heel uniek is.

Château Miraval Muse de Miraval Magnum

De fles van deze wijn is heel uniek, omdat het handmatig alleen in magnum formaat wordt gemaakt. De wijn zelfs is gemaakt van de druiven Grenache en rolle. Lekker voor een bijeenkomst met familie of vrienden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *