Restaurants in Ellecom

Ellecom

Loopt jou het water ook in de mond van een heerlijke carpaccio, gemaakt van gemarineerd rundvlees, belegd met ambachtelijke Parmezaanse kaas, frisse rucola, gedroogde broad beans en romige basilicumdressing? Of ga je liever voor de “zuppa di mama”, een tomatensoep gemaakt volgens Italiaans recept? Onder andere deze voorgerechten vind je op onze menukaarten terug. Voor een heerlijke lunch, diner, borrel of kopje koffie kom je naar De Peerdestal. Een restaurant waar je kan genieten van smakelijke gerechten, een informele en Bourgondische sfeer en bediend wordt door ons personeel met kennis van zaken en een glimlach. 

Van zakelijke lunch tot bruiloftsfeest

Culinair genieten doe je bij dit restaurant, gelegen in het mooie Ellecom. Hier is iedereen welkom, voor welke gelegenheid dan ook. Of je nou op zoek bent voor een restaurant om zakelijk te lunchen, een verjaardagsfeest te vieren of op zoek bent naar een geschikte trouwlocatie. Het kan hier allemaal. Wij maken de gerechten met liefde voor je klaar. 

Makkelijk bereikbaar

Ons restaurant kun je vinden in de gemeente Rheden. Als je dus een dagje naar het Nationaal Park Veluwezoom bent geweest, Veluwetransferium Posbank hebt bezocht of in recreatiegebied Rhederlaag bent geweest, dan kun je dit goed combineren met een lunch of diner in het restaurant in Ellecom. Je kan het restaurant vinden op nog geen tien minuten rijden vanaf Rheden en er is genoeg gratis parkeergelegenheid bij ons voor de deur. 

Tot ziens bij restaurant De Peerdestal

Of je nou op zoek bent voor een trouwlocatie, besloten feest of een lunch met gezelschap. Wij maken er een geweldig succes van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *