Restaurants in Kampen

Kampen

De Coronacrisis is voor veel ondernemers in de horeca de nekslag geweest voor hun bedrijf. Er werd vrijwel een jaar nauwelijks tot geen gebruik gemaakt van de horecavoorzieningen. Veel bedrijven moesten sluiten. Financieel gezien trokken ze de lasten niet meer en waren ze van mening dat de overheid met meerdere maten aan het meten was. Nu er weer meer mogelijk is zijn er ondernemers die het toch weer aandurven. Zo ook in Kampen. De eigenaar van Heer & Meester, een restaurant in Kampen, heeft al mooie voorbereidingen getroffen voor komende tijd, waar er meer mogelijk is. 

Coronamaatregelen Horeca

Afgelopen week werd er duidelijk dat het kabinet af wil stappen van de 1,5 meter maatregel op 20 september 2021. Goed nieuws voor de horeca! Op deze manier kunnen ze weer een maximale bezetting realiseren op zowel het terras als binnen in de horecavoorziening zelf. Deze maximale bezetting is broodnodig om het taaie jaar weer een beetje positief af te sluiten. Veel bedrijven verkeren namelijk nog in zwaar weer. Ook kunnen de ondernemers tot later in de avond door met het brengen van de heerlijkste hapjes en drankjes voor haar gasten! 

Kansen voor beginnende ondernemers

Het is een ideaal moment voor beginnende ondernemers om in te spelen op de huidige situatie op het gebied van ondernemen in de horeca. Er staan veel panden leeg maar de vraag naar horeca is groter dan ooit. Hopelijk zien wij deze ondernemers zich snel aansluiten bij de bedrijfstak horeca.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *