Uiteten bij Food Unie

Sushi

Ooit al eens willen weten wat er in China, Europa, Zuid-Amerika en Japan gegeten wordt? Dan is eten bij een wereldrestaurant dé uitkomst! Op deze manier kan je proeven van gerechten van over de hele wereld! Of je nou gaat voor de Ossenhaas of de Sushi, het kan allemaal!

De formule van Food Unie in Wormerveer is het All-inclusive kunnen aanbieden van het eten, frisdranken, bier wijn, koffie thee en luxe toetjes voor een vast bedrag. Zo sta je nooit versteld van een torenhoge rekening op het einde van de avond. Je krijgt 2 of 2,5 uur de tijd om het eten en drinken onbeperkt te nuttigen, afhankelijk van het arrangement waarvoor je hebt gekozen. 

Genomen maatregelen

De ruimte waar je je in bevindt is volledig ingericht volgens de corona-maatregelen. Zo kan je dus zorgeloos op 1,5 meter afstand genieten van het ruime assortiment voor jong en oud.

Faciliteiten

Er is gedacht aan de kleintjes: de kinderhoek is een ruimte waar kinderen met elkaar kunnen klimmen en klauteren.

Ook is het mogelijk om een cadeaukaart aan te schaffen van je favoriete restaurant of om of je verjaardag (met 50% korting, zie voorwaarden)* gezellig bij ons te komen vieren.

Ten slotte werken wij met een spaarsysteem. Voor iedere euro die je besteed in ons restaurant ontvang je 1 punt. Wanneer je 250 punten bezit kan je deze verzilveren!

Zin gekregen in een lekker hapje eten? Reserveer dan direct een avondje uit in ons restaurant. Ideaal voor gezinnen maar tevens ook voor bedrijfsetentjes of verjaardagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *