Voor zowel grote als kleine partijen

voedsel

Of je nu een familiefeest hebt met twintig personen, of je hebt een zaal gehuurd met 150 personen die je wilt bedienen met heerlijk eten. Door gebruik te maken van tapas Horst weet je zeker dat iedereen geniet van de lekkere hapjes tijdens je feest, er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Maar wil je zelf de perfecte maaltijd samenstellen dan is dit natuurlijk ook mogelijk bij henkaarts.com, van begin tot eind perfect geregeld en een maaltijd waar je nog lang aan terugdenkt.

Prachtige buffetten

Wil je prachtig gedekte tafels hebben met het buffet erop, dan ben je bij tapas Horst aan het goede adres. Naar gelang hoe uitgebreid je het wenst, wordt er tafels opgemaakt met de lekkerste recepten. Maar ook een tapas barbeque is mogelijk, hierbij worden er heerlijke hapjes geserveerd voor op de barbeque. Heerlijk om te combineren met de bourgondische borrelplanken, met henkaarts.com maak je van je feest een succes. Wat je ook wenst het is altijd te combineren met verschillende gerechten in het assortiment. 

tapas Horst

Altijd een complete maaltijd

Een maaltijd is geen maaltijd als je er geen stokbrood en salades bij hebt, naar wens kan er bij tapas Horst stokbrood en salades worden geserveerd. Op deze manier heb je een complete maaltijd voor je gasten, wanneer je een zaal hebt gehuurd kan in samenwerking met andere bedrijven de complete aankleding ervan worden verzorgd. Hierbij kun je denken aan verlichting, tent verhuur, personeel en alles wat nodig is om van je feest een succes te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *