Wat zit er eigenlijk in een gemiddeld kerstpakket?

Een kerstpakket geven aan jouw werknemers is eerder de norm dan uitzondering. Al zolang we ons kunnen herinneren is deze traditie op de Nederlandse werkvloer te vinden. Inmiddels heb je talloze soorten kerstpakketten. Sommigen zijn erg minimalistisch en een laag budget, terwijl anderen juist erg luxe zijn en werknemers helemaal verwennen.

In elk kerstpakket zitten er ook weer andere producten, waardoor het nooit helemaal hetzelfde is. Hoewel dit een leuke verrassing kan zijn, is het wel handig om te weten wat je minimaal kunt verwachten. Daarom bespreken we in deze blog wat er nou allemaal in een gemiddeld kerstpakket zit. We gebruiken hiervoor de meest algemene kerstpakket die je op een speciale webwinkel voor kerstpakketten genaamd ketspakkettentip.nl kunt vinden.

Elk kerstpakket bevat zoete hapjes

De gemiddelde kerstpakketten bevatten voornamelijk hapjes. Dit komt doordat je bij kerstpakketten producten wilt hebben waar zoveel mogelijk mensen gebruik van kunnen maken. Bijna elk mens geniet van snacken, waardoor hapjes altijd in een kerstpakket zitten.

In het geval van de meest bestelde kerstpakket op de eerder genoemde website, zijn er vele soorten hapjes te vinden. Dit zijn voornamelijk snacks die aan de zoet kant zijn. Zo zijn er allerlei soorten chocola te vinden in deze kerstpakketten. Voorbeelden hiervan zijn een Merci assorti, een Lonka soft nougat, een Wilhelmina pepermunt, een Mars, wat Haribo goudberen, wat repen Twix, een Kitkat en wat Maltesers. Zoals je ziet, zijn de zoet snacks voornamelijk producten gemaakt van chocola. Chocola zit dus vrijwel in alle kerstpakketten.

Vergeet de hartige snacks niet

Alleen maar zoete snacks includeren in kerstpakketten zou iets te veel van het goede zijn. Veel mensen houden namelijk van wat afwisseling. Daarom bevatten gemiddelde kerstpakketten ook enkele hartige hapjes. Voorbeelden hiervan zijn Lays chips, mini Pretzels en Doritos bits. Soms tref je ook weleens hapjes als crackers aan. Dit zijn vaak allemaal hapjes die goed passen bij een borrelavond met vrienden of familie.

Ook drank vind je in een gemiddeld kerstpakket

Ook heb je bij de meeste kerstpakketten ook enkele vormen van drank in het pakket zitten. Vaak is dat een mooie fles Franse rode wijn, doordat dit als luxe vorm van drank wordt gezien. Daarnaast kun je ook bier aantreffen in de meeste kerstpakketten. Denk daarbij aan premium biermerken als Hertog Jan en Brand bier. Soms zijn deze soorten bier in een fles toegevoegd, terwijl bij andere kerstpakketten juist voor een blik is gekozen.

Bij de gemiddelde kerstpakketten zullen er ook voor de mensen die geen alcohol drinken genoeg opties zijn. Meestal zul je een vorm van frisdrank in dit soort pakketten tegenkomen. Dat kan bijvoorbeeld een fles Coca Cola of Pepsi zijn. Zo is er voor elk wat wils in deze kerstpakketten.

Extra details

Tot slot zijn er ook enkele extra dingen te vinden in de meeste kerstpakketten. Zo is er vaak een kerstkaart te vinden met een mooie boodschap voor de ontvanger. En als kers op de taart arriveren deze kerstpakketten in de vorm van mooie geschenkdozen, zodat het pakket luxe aanvoelt.
Wacht niet langer met je kerstpakketten bestellen en ga direct aan de slag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *