Zalencentrum, restaurant of hotel omgeving in Zwolle

Restaurant Zwolle

Ben je op zoek naar een zalencentrum, restaurant of hotel in omgeving Zwolle? Dan ben je bij Hotel Zalkerbroek aan het juiste adres. Hotel Zalkerbroek, gelegen in het kleine plaatsje Zalk, is een hotel, restaurant en zalencentrum in één. Ontdek ons in de buurt van Zwolle. Ideaal voor een weekendje weg in Zwolle.

Hotel tussen Zwolle en Kampen

Langs de N50 tussen Kampen en Zwolle is Hotel Zalkerbroek gelegen. Een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, cursussen of vergaderingen. Daarnaast is het hotel ook geschikt voor bruiloften, familiefeesten, diners, bedrijfsfeesten en themafeesten. Voor de kinderen is er genoeg vermaak in de Kids-Corner en het hotel is rolstoelvriendelijk. Het is dus toegankelijk voor iedereen. En door de ligging ben je binnen een paar minuten in Zwolle, in Kampen of op de Veluwe. 

Faciliteiten van het hotel

Een tweepersoonskamer boek je al vanaf €75,-. Het hotel beschikt over 28 tweepersoonskamers en 2 driepersoonskamers. Deze kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, fauteuils en gratis Wi-Fi. Daarnaast is het restaurant van het hotel toegankelijk voor iedereen die heerlijk wilt ontbijten, lunchen, dineren of zelfs barbecuen. Ook kun je in het restaurant terecht voor een kopje koffie.

Goedkoop hotel langs de N50

Als je dus op zoek bent naar een goedkoop hotel waar je heerlijk kunt eten, of op zoek bent naar een zalencentrum, dan ben je bij Hotel Zalkerbroek aan het juiste adres. Bij het hotel langs de N50 kun je gratis parkeren en huisdieren verblijven ook gratis. Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding bij ons hotel. 

Je kunt meteen een kamer boeken door het boekingsformulier in te vullen of door te bellen naar 038-3636282 / 0658802498. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *